Menu Sluiten

BEDRIJF
GETTYGO

Team GETTYGO combineert de traditionele bandengroothandel met de innovatieve mogelijkheden van het internettijdperk
DE SERVICEGERICHTE GROOTHANDELAAR

GETTYGO is een internationaal actieve bandengroothandelaar met decentrale magazijnen. Het bedrijfsmodel is gebaseerd op gecentraliseerde facturering door middel van een verzamelfactuur voor alle bestellingen die via GETTYGO bij de aangesloten bandenhandelaren worden geplaatst. Deze worden allemaal verwerkt door de interne boekhoudafdeling. GETTYGO neemt dus niet de rol van intermediair op zich, maar treedt op als groothandelaar. Voor klanten betekent dit uniforme leveringsvoorwaarden voor alle leveringen en slechts één contactpersoon voor alle leveranciers.

Als online bedrijf biedt GETTYGO haar klanten ook persoonlijke ondersteuning tijdens het aankoopproces. GETTYGO is het aanspreekpunt voor alle bestellingen, of het nu gaat om leveringsdatum, klachten, productspecifieke of technische vragen.GESCHIEDENIS – VAN BRUCHSAL TOT EUROPA

Het B2B-bedrijf werd in 2005 opgericht met vier medewerkers in Bruchsal en bediende aanvankelijk de Duitse markt met drie aangesloten groothandels. Vandaag de dag levert het aan vijf markten in Europa met een team van meer dan 40 werknemers en meer dan 150 hoogwaardige handelspartners. Het concept overtuigde al snel, zodat de service al in 2008 werd uitgebreid naar Oostenrijk. Voor de markttoetreding in Frankrijk werd in 2011 een tweede locatie geopend in Straatsburg, waar momenteel 10 medewerkers zorgen voor de behoeften van klanten en leveranciers. Sinds 2016 worden de markten in België en sinds 2017 ook in Spanje bediend door GETTYGO SAS in Straatsburg.


MEDEWERKERS – EEN STERK TEAM

GETTYGO kenmerkt zich in al zijn dynamiek ook door consistentie. Dit geldt vooral voor de medewerkers, want zij zijn de sleutel tot het succes van het bedrijf. In Bruchsal en Straatsburg is er een uitzonderlijk laag fluctuatiepercentage en een hoge mate van identificatie met het bedrijf. Enerzijds spreekt dit voor GETTYGO als werkgever. Maar het verhoogt ook de kwaliteit van de dienstverlening, want langdurige samenwerking, zowel intern als met klanten, schept vertrouwen. En juist omdat GETTYGO veel nadruk legt op persoonlijk contact, is vertrouwen een essentiële factor in onze prestaties.